söndag 22 september 2013

Voff voff på er kamrater

Voff voff !
Ja nu är det länge sen jag skrivit i bloggen, men jag har tagit ut lite semester och komptid.
Trots att jag varit ledig så har dom satt mig att vakta den där dj-a husbilen ibland.
Några veckor efter att  Lövgrens varit i Täfteå kom dom och spelade i Abborträsk och vem tror ni for dit, jo just det, Husse, Matte och Jalle och då blev det ny tjänstgöring för mig trots semester. Sedan bar det av till Bjöknäsparken i Boden där Lövgrens också spelade. Oj oj oj mer jobb för mig! Sen tänkte jag att nu är inte Lövgrens mer här uppe och spelar så då blir det lugnt. Nej nej nej då började stolpskotten att fara och lyssna på andra orkestrar på parken. Jalle blev så eld och lågor med att åka på dans så han gick t.o.m. och köpte sig en egen husbil.
Förresten så skulle jag vilja att husse och matte byter en likadan bil som den Jalle har, för den verkar inte behöva nån vakt när han är ute på dans m.m.

Ja sen har jag ju varit tvungen att följa husse till älgskogen. Han är ju ingen ungdom precis så man är lite orolig att han inte ska klara sig själv och bl.a. hitta hem. Jag har även köpt en ny (begagnad) Transporter för att hytten i den gamla var nog så liten och så var den bara tvåhjulsdriven. Men den "nya" är fyrhjulsdriven, d.v.s. den driver på alla hjul, precis som jag gör för jag driver på alla fyra ben. Husse han driver bara på två och knappt det...

Ja så har vi ju varit på Gamla Apoteket i Jokkmokk också, mattes arbetsplats. Nu har även husse jobbat där lite i sommar och den enda erfarenhet jag vet att han har av ett apotek, det är när han beställer sin medicin. Nåja han har tydligen gjort lite nytta i alla fall.

Vad mer har jag varit tvungen att ställa upp på...? Jo dom skulle på någon form av kurs Matte, Elise och Ketty i Arjeplog och Ivar och Husse skulle också med, så då fick man ju ställa upp som sällskap och lite husbilsvakt.
Ja ni ser trots att jag hållit nere bokningar av spelningar för att vara ledig så har dom hittat på andra arbetskrävande uppgifter åt mig. Och snart startar snösvängen igen och då ger jag mej f-n på att det blir jag som får göra det jobbet också. Nåja nu ska jag ta det lugnt och sova ordentligt för på fredag vad tror ni händer då...? Jo rätt gissat, parken Boden och vakta husbil, till råge på allt elände så startar bion snart och då blir det ännu mer jobb...

Höres
/Rufus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar