lördag 6 augusti 2011

Välkommen hem husbilen...

Ja nu är det bara att invänta morgondagen. Då kommer Mia, Ante och barnen för att lämna tillbaka husbilen efter deras lilla semestertripp. Då ska vi äta den, vad jag förstått, efterlängtade portersteken. Sedan ska vi rusta husbilen för att göra en liten tur. Vi har varit ute väldigt lite i sommar. Har haft en hel del speljobb och har därför inte kunnat åka på någon längre "utflykt". Men nu ska vi vara borta några dagar. Vet inte exakt hur många? Det är det som är den stora finessen med husbil, att man i stort sett inte behöver planera något utan bara tar dagen som den kommer, det tycker vi är frihet!
Vi ska i alla fall besöka Noliamässan i Umeå. Jag hoppas att vi får stå på samma ställe i år som vi gjorde 2009 d.v.s. alldeles i närheten av mässområdet. Vi kunde t.o.m. ha Rufus hage uppställd och varje morgon kom samma farbror för att ta betalt och han gav sig alltid tid för att klappa om Rufus och prata några ord med både honom och oss. Jag och Rufus tog en timmes promenad varje morgon och när vi återvände hade alltid Janne fixat så att det fanns varmvatten och jag kunde ta en välbehövlig och skön dusch. Därefter åt vi frukost och sedan blev det mässbesök.
I dag var vi förresten och fikade hos Elise och Ivar ute i Purkijaur, jättetrevligt! Det är fantastiskt vackert där ute på holmen. I kväll har vi badat vår "lilla fyrfoting". Han är inte så förtjust i detta och det innebär att han sprattlar och kämpar mot en hel del, så det blir lite av ett "familjebad" innan det är färdigt.
Natti natti!
Riggis

1 kommentar:

  1. Tack för maten och åkturen vi kunnat göra tack vare er ! / Ante

    SvaraRadera